x


  • EUR
    4.8398
    USD
    4.3112
string(8) "economie"

Familia Dragnea câștigă bani frumoși chiar și în timpul pandemiei

Hotelul familiei Dragnea din Turnu Măgurele a devenit centru de carantină și poate adăposti 130 de persoane venite din zonele roșii ale lumii, care vor mânca în fiecare zi de cel puțin 70 de lei, iar statul va plăti pentru cazarea fiecăruia suma de 230 de lei pe zi.

Author: Alice Drăghici | Sursa: Money.ro | Publicat: 07.04.2020, 21:35

Cu două zile în urmă, Comitetul Local pentru Situații de Urgență Turnu Măgurele declara hotelul familiei Dragnea centru oficial de carantină, potrivit Europa FM.

 

La fel ca și în cazul firmelor de catering, contractul pe bani publici se încheie între operatorul economic și primăria de resort, iar banii vor fi decontați de DSP.

Potrivit directorului executiv al Directiei de Sanatate Publica Teleorman, Stelian Cristea, în acest moment primăria din Turnu Măgurele a încheiat un contract cu hotelul familiei Dragnea, dar spune că suma în schimbul căreia operatorul economic îi va caza pe românii întorși din străinătate nu a fost comunicată încă public.
Surse din Comitetul Local pentru Situații de Urgență susțin că, de fapt, prețul cazării a urcat de la 150 la 400 de lei pe noapte.