AcasăMoney&PeopleEi sunt finaliștii de la ”Chefi la Cuțite”! Diseară se întrec pentru...

Ei sunt finaliștii de la ”Chefi la Cuțite”! Diseară se întrec pentru 30.000 de euro

”Chefi la Cuțite” se apropie de final. Doar trei din participanții cooking show-ului au ajuns în finală și se vor duela în măiestrie pentru premiul cel mare al concursului, 30.000 de euro.

Cei care au reușit să ajungă în etapa finală a concursului de televiziune sunt Adrian Stroe cel ce a obținut ”cuțitul de aur” de la Cătălin Scărlătescu), Raluca Todea (concurenta lui Florin Dumitrescu) și Florica Boboi (preferata lui chef Sorin Bontea).  Diseară, începând cu ora 20.30, cei trei aspiranți vor intra din nou sub semnul competiției pentru premiul cel mare pus la bătaie de Antena 1.

Finaliștii de la ”Chefi la Cuțite” se întrec pentru 30.000 de euro

Adrian Stroe are 34 de ani , este din Rm. Vâlcea și s-a dovedit unul dintre cei mai creativi concurenți de la cea de-a 10 a ediție a ”Chefi la cuțite”

În vârstă de 37 de ani, Florica Boboi este de profesie bucătar și organizator de evenimente, fiind stabilită în Paris, capitala Franței, alături de soțul ei. Marele premiu al sezonului 10 ”Chefi la Cuțite” ar fi fost câștigat tot de o femeie, după ce în sezonul al nouălea trofeul a fost ridicat de Narcisa Birjaru, finalista din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.