Firma germană Kermi a închiriat 5.500 mp în parcul industrial ProLogis Park Wrocław III

Kermi va ocupa spaţiu în Clădirea 2 a ProLogis Park Wrocław III, singurul centru logistic din Silezia Inferioară, amplasat în imediata vecinătate a aeroportului internaţional Wrocław-Strachowice. Tranzacţia s-a realizat prin intermediul agenţiei imobiliare Cushman&Wakefield.

ProLogis Park Wrocław III cuprinde în prezent patru clădiri cu un spaţiu total de depozitare de aproximativ 135.000 de metri pătraţi. La capacitate maximă, parcul va consta din cinci clădiri, cu un total de aproximativ 154.000 metri pătraţi de spaţiu modern de depozitare.

În afară de Kermi, printre clienţii parcului se numără Acer, Curylo Asterix, DHL, Emperia Holding, Intercars, Jees Polska, Pol Mat, Selena, Sonoco Polonia şi Uldo Polska.

ProLogis este unul dintre principalii furnizori globali de spaţii de distribuţie, cu peste 44 de milioane de metri pătraţi pe pieţe din America de Nord, Europa şi Asia. Compania închiriază spaţiile sale industriale către mai mult de 4.500 de clienţi, printre care se numără producători, firme de retail, societăţi de transport, furnizori de servicii logistice şi alte societăţi cu necesităţi de distribuţie la scară largă.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri