George Simion vrea un botez ”intim” pentru fiului său: Așteaptă ”maxim 1000 persoane!”

George Simion, liderul AUR, schimbă tonul pentru botezul fiului său, preferând o petrecere „modestă” cu doar 1000 de invitați.

Spre deosebire de nunta sa câmpenească de la Măciuca, județul Vâlcea, unde a avut aproximativ 12.000 de admiratori, Simion se pregătește de un nou spectacol, mai „intim”.

Pe 6 iulie, la un hotel din Gura Humorului, locul unde a avut loc și celebrul „Revelion AUR”, George Simion își va boteza fiul, Radu Simion. Evenimentul, deși descris ca fiind intim, ridică unele sprâncene datorită limitei de 1000 de invitați.

Invitație publică, înscrieri online

Simion și-a invitat susținătorii să participe la botez printr-o postare online, subliniind că va fi un eveniment public. În invitație, el a scris: „Sunt cel mai frumos dar pe care Dumnezeu l-a făcut părinților mei și mă numesc Radu Simion. Vreau să vă cunosc și de aceea vă invit la botezul meu, unde voi veni cu mami și tati: Ilinca și George Simion și părinții mei Georgiana și Cosmin și Camelia și Daniel”.

Cei care doresc să participe trebuie să își confirme prezența pe pagina oficială a lui George Simion. Intrarea este gratuită, iar donațiile sunt opționale, la fel ca la nunta sa din 2022 de la Măciuca, unde donațiile au atins suma de 400.000 de euro.

Nunta câmpenească a lui George Simion, 12.000 de persoane au gustat brânză de la Gigi Becali

Nunta lui George Simion din 2022 (VIDEO) a fost un eveniment de amploare, unde 12.000 de invitați s-au bucurat de o petrecere câmpenească, asortată cu 2 tone de brânză de oaie de la Gigi Becali, 45.000 de mici, 45.000 de sarmale și 40.000 de doze de bere. Inițial, se zvonea că vor participa 30.000 de oameni, dar Simion a reușit să atragă „doar” 12.000.

Așadar, pe 6 iulie, toți ochii vor fi îndreptați către Gura Humorului, unde George Simion va sărbători botezul fiului său alături de 1000 de prieteni apropiați și susținători. Nu ratați acest eveniment „intim”, dar cu siguranță spectaculos!

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed