AcasăMoney&PeopleGheorghe Turda organizează o nuntă cât un festival. 700 de invitați va...

Gheorghe Turda organizează o nuntă cât un festival. 700 de invitați va avea solistul cu cea mai mare pensie din lumea artistică

Cântărețul general Gheorghe Turda organizează o nuntă cât un festival, acasă, în celebra localitate maramureșeană Săpânța. Nu, nu are de gând să se mai însoare la 74  de ani, însă ține morțiș să-și însoare nepotul cu tot fastul. Căci artistul este cel mai cunoscut fiu al comunei cu unicul Cimitir Vesel.

Nu mai puțin de 700 de oameni sunt așteptați la nunta fiului surorii sale, eveniment ce va avea loc pe 15 august a.c., la Săpânța, apoi la Sighetul Marmației. Ofiţer de rang înalt, decorat cu ordinul ”Virtutea Militară” în grad de Cavaler cu însemn pentru militari, Gheorghe Turda a organizat totul militărește. Trei orchestra au fost tocmite pentru cea mai mare nuntă ce a avut loc vreodată în zona istorică mamureșeană.

Gheorghe Turda organizează o nuntă cât un festival. 700 de persoane vor fi invitate

”Se însoară băiatul lui Anuța, sora mea. Nepotul meu până de curând a lucrat în Franța. Nu pentru că n-a avut timp nu a făcut nunta,  acum i-a venit sorocul  Evenimentul va fi deosebit de interesant, va fi o nuntă cu 700 de invitați. S-a lucrat până la acest moment pentru buna organizare a nunții. Voi avea mulți musafiri de la București și din toată țara”, spune Gheorghe Turda, cântărețul general de brigadă cu cea mai amre pensie din lumea artistică. Circa 9000 de lei  primește de la stat artistul care a dat în judecată Ministerul Afacerilor Interne și Casa Națională de Pensii pentru a obține mărirea indemnizației lunare primite de la stat cu 50%.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.