GHIȚĂ (PSD), un nou spectacol în Parlament: „Te mănâncă pielea”

0
93

Deputatul PSD Daniel Ghita a refuzat, marti, sa poarte masca de protectie in plenul Camerei Deputatilor, desi presedintele de sedinta a facut un apel in acest sens. Mai mult, Ghita a fost aplaudat de ceilalti parlamentari PSD.

 

Rafila a spus când scăpăm de masca de protecție: Va fi opțională

 

 

„Circ cu PSD si Daniel Ghita in plenul Parlamentului Romaniei. Presedinta de sedinta face apel la respectarea legii si respectul fata de colegi si institutia Parlamentului, solicitand unor deputati sa-si puna masca. Toata lumea se conformeaza, mai putin Ghita.

Parlamentarii PSD aplauda si incepe circul. Ghita refuza, atragand si mai multe aplauze din partea PSD. Liderul grupului PSD refuza si el sa discute cu colegul de partid. Se trece mai departe la discutarea legilor. Din nou aplauze satisfacute din partea PSD”, a relatat deputatul USRPLUS Mihai Politeanu.

 

Ludovic Orban NU iartă pe nimeni! Trebuie să se dea AMENZI

 

 

Liderul grupului PSD este Alfred Simonis.

„Domnule coleg, daca puteti sa va puneti masca si sa o purtati in mod corect. Domnule deputat Ghita, cu dvs. vorbesc”, i-a spus presedintele de sedinta, Cristina Pruna, deputatului PSD Daniel Ghita.

„Te mananca pielea!”, a reactionat un deputat PSD, in timp ce altii vociferau.

Deputatul PSD Daniel Ghita a participat la protestele anti-masca din Piata Victoriei de saptamana trecuta. Deputatul Ghita s-a laudat de altfel pe Facebook cu acest fapt.

 

Marcel Ciolacu a sustinut anterior ca PSD nu are nicio implicare in proteste: „Categoric, nu”.

„Cred ca lumea a iesit in strada din disperare, din teama ca isi vor pierde locurile de munca si cred ca s-au saturat de aroganta, tupeu si multa minciuna. De un an si jumatate numai minciuna, nicio coordonare coerenta, toate masurile sunt luate pompieristic. Aduceti-va aminte de marea petrecere din Guvern, era stare de urgenta, toti stateam in casa, ieri ministrul Sanatatii, cel mai important ministru intr-o pandemie, era fara masca, azi am vazut-o si pe Turcan la fel. Nu poti pe romani sa ii faci teroristi si reprezentantii Guvernului sa nu respecte nicio regula. (…) Toate minciunile pe care le spun au inceput sa se intoarca impotriva lor”, a declarat Ciolacu la Romania TV.

Intrebat daca PSD are vreo implicare in protestele antirestrictii, acesta a replicat: „Categoric nu”.

„Mi-as fi dorit ca oamenii sa le dea o lectie usturatoare, sa respecte toate regulile sanitare, asa ar fi aratat diferenta dintre ei si guvernanti, nu sa se enerveze, dar lumea a iesit de disperare. E cel mai incompetent Guvern posibil pe care l-a avut Romania. In locul lui Iohannis as recunoaste ce greseala am facut si ar trebui sa gaseasca solutii. (…) Deschid si inchid scolile, inchid magazinele la 18.00, de parca oamenii au slugi ca ei sa ii trimita la cumparaturi. Aglomerezi spatiile publice, cum a fost tampenia cu inchisul pietelor, apoi spui ca romanii sunt vinovati? E dreptul romanilor sa manifeste. Mi-as fi dorit sa respecte toate regulile. Nu are PSD nicio implicare, se stie asta, poate o implicare o are presedintele, care spunea ca e o simpla raceala”, a adaugat liderul PSD.