Dovada că Gianina din Las Fierbinți îl face tătic pe milionarul austriac!

Barza vine în La Fierbinți! Gianina va deveni mămică pentru prima oară. A arătat și dovada!

Anca Dumitra îl va face tătic pe afaceristul Manfred Spendier ce i-a devenit soț. Acesta se află în România de aproape 20 de ani și conduce sucursala unui important producător de utilaje agricole. Și părinții acestuia au o fermă zootehnică în Klagenfurt, Austria. ”Acolo deţinem 40 de hectare de teren pe care cultivăm grâu şi porumb; de asemenea, creştem vaci de lapte, porcine şi oi”, spune despre afacerea sa de familie Manfred Spendier Anca Dumitra, alias Gianina, cea mai sexy prezență din serialul sus amintit a spus marele ”da” în fața preotului, familiei sale și câtorva prieteni anul trecut.

Cel mai popular serial de televiziune de la noi, clasat pe prima poziție în topul producțiilor de mare audiență pe 2023, Las Fierbinți se află la cel de-al 24-lea sezon și a întrat în cel de-al 14-lea an de la apariția sa. Timp în care Anca Dumitra, care le-a arătat burtica de gravidă, a apărut în mai bine de 450 de episoade.

”Știu că mi-aș dori… Ce știu cu siguranță când va fi finalul, nu o să fie ușor pentru nimeni. Adică dacă eu sunt plângăcioasa grupului, eu bag mâna în foc că atunci cu toții o să plângeți și eu o să râd de voi. Nu o să fie ușor pentru că e în viața noastră de atâția ani”, a spus simpatica ”Gianina” despre momentul în care Las Fierbinți va ajunge la final.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed