AcasăActualitateGigi Becali vinde FCSB. Pe ce sumă este dispus să renunțe la...

Gigi Becali vinde FCSB. Pe ce sumă este dispus să renunțe la echipă

Gigi Becali a declarat, într-un intervenție telefonică la „Ora exactă în Sport”, că se gândește încă o dată să se retragă din fotbal și să vândă echipa FCSB.

„În momentul în care mă voi retrage din viața publică, atunci o să văd cum dau echipa. Doar n-o să las moștenire o distrugere. Fotbalul e periculos, e patimă, poate să distrugă familii. N-o să las moștenire la fetele mele.

Acum, dacă cineva dă 20 de milioane, o dau. Cu tot cu jucători o dau! Am dat 2,3 milioane de dolari când am luat-o de la Talpan. Au dat-o generalii și cu toți miniștrii, nu mai contează. La ora asta, am 7 milioane de euro dați.

Păi, 10 și cu 7 fac 17. Și mai vreau 3 milioane să câștig. Munca mea, emoțiile mele. Dacă dă cineva 20 de milioane, o dau. Dar, niciodată nu voi lăsa moștenire familiei mele echipa de fotbal”, a declarat Gigi Becali, la PRO ARENA.

Becali s-a proclamat manager general, în locul lui Mihai Stoica

Chiar dacă FCSB are un manager general, adică Mihai Stoica, Gigi Becali spune că i-a luat locul acestuia în cadrul clubului.

„Sunt manager general acum. Hagi stă și pe bancă, eu n-am dreptul să stau pe banca? N-am zis că fac eu echipa. Am zis „știți cine face echipa”, e o diferență. Nu mai stau să filozofez despre chestiunea asta. Eu sunt stăpânul și eu stăpânesc și toată lumea trebuie să-mi slujească.

Eu nu mă duc să fac lucruri tehnice, nu mă duc la antrenamente. Eu doar văd cum arată oastea mea, cine poate și cine nu. Eu i-am ales pe luptătorii ăștia și pot să-mi dau seama.

La ora asta, vreau să terminăm pe locul trei anul ăsta, asta îmi doresc acum. Trebuie să câștigăm toate meciurile de anul ăsta, după o să vedem”, a mai spus Becali la același post TV.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.