AcasăActualitateGrila de toamnă la Antena 1. Ce emisiuni vor rula toamna această...

Grila de toamnă la Antena 1. Ce emisiuni vor rula toamna această la Antena 1

Grila de toamnă la Antena 1. Ce emisiuni vor rula toamna această la Antena 1. Antena 1 a publicat grila de toamnă, care va intra în vigoare treptat, începând de joi, 25 august.

Astfel, joi, 25 august, de la 20.30 vom avea primul episod din ultimul sezon al serialului Adela.

Totodată, reality Show-ul Mireasa va incepe pe 29 august, de la ora 14 si 17, de luni pana vineri. Sezonul cu numarul 6 al emisiunii matrimoniale va fi prezentat de Simona Gherghe, singura noutate majora a sezonului 6 o reprezinta locul de unde se va transmite emisiunea. Filmarile se produc in Turcia, in Istanbul.

O alta noutate a grilei de toamna Antena 1 o reprezinta jurnalul de stiri de la ora 17, revine la ora 16 din 29 august, buletinul de stiri va fi prezentat de Olivia Paunescu si Florin Caruceru. Aceasta pereche de prezentatori a aparut la pupitrul stirilor din 23 mai.

Și emisiunea culinara Chefi la cutite revine din luna septembrie. Emisiunea va reveni duminica, 4 septembrie, de la ora 20 cu o editie speciala maraton. Dupa aceasta editie, emisiunea va fi difuzata in zilele de luni, marti si miercuri de la ora 20:30. Amfitrionii emisiunii sunt Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.