AcasăActualitateGrupul de clinici CRONOS MED a ajuns la Braşov

Grupul de clinici CRONOS MED a ajuns la Braşov

Grupul Cronos Med, reţeaua numărul 1 de medicină estetică din România, a achiziţionat o clinică la Braşov, prin cumpărarea pachetului majoritar de acţiuni Biootika.

„Investiţia pe care o facem la Braşov alături de partenerii noştri de la Morphosis Capital o urmează pe cea de la Iaşi, este mai mare, chiar dublă. Pe lângă tratamentele de medicină estetică, ne dorim să oferim, în viitor, şi servicii de chirurgie estetică în inima Transilvaniei”. 

Din această primăvară, noua clinică Cronos Med le oferă braşovenilor şi pacienţilor din regiune acces la cele mai avansate proceduri estetice faciale si corporale minim şi non invazive, precum şi la tehnologie high-end.

„Investiţia de la Braşov se ridică la aproape 1,5 milioane de euro. Suntem lideri de piaţă, ne-am dorit să ajungem cu brandul Cronos Med şi în Transilvania. Continuăm extinderea în oraşe-cheie din toată ţara, aşa cum am promis. Parteneriatul cu Cronos Med este despre performanţă medicală recunoscută nu doar naţional, ci şi la nivel internaţional înalt.” – Co Founder & Managing Partner Morphosis Capital, Andrei Gemeneanu.

Cronos Med este prima clinică privată de medicină estetică din România şi din zona Europei de Est. A fost creată în 1991 la Bacău, de chirurgul Constantin Stan. 32 de ani mai târziu, are în portofoliu clinici la Bucureşti, Bacău, Iaşi, acum şi la Braşov. Raportat la cifra de afaceri, grupul Cronos Med reprezintă cea mai mare reţea de clinici de estetică medicală din România.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.