Grupul Roweb anunță o nouă extindere de business: servicii de software development + marketing digital (prin preluarea HOLD Marketing)

Grupul Roweb anunță dezvoltarea pe o nouă nișă de piață odată cu preluarea a 50% din agenția Hold Marketing. Extindere de business a apărut ca urmare a numeroaselor cereri venite de la clienții din portofoliu, în special pentru servicii PPC.

Grupul Roweb anunță dezvoltarea pe o nouă nișă de piață odată cu preluarea a 50% din agenția Hold Marketing. Extindere de business a apărut ca urmare a numeroaselor cereri venite de la clienții din portofoliu, în special pentru servicii PPC.

Serviciile de marketing digital oferite acum de Roweb prin Hold Marketing se adresează, în special, business-urilor din eCommerce și Horeca.

„În piața națională, în special, am remarcat, în ultimii ani, o cerere în creștere pe anumite segmente (proiectele de eCommerce, de exemplu) în ceea ce privește cuplarea serviciilor de software development cu cele de marketing.”

Mirel Ionescu, Co-Founder & Managing Partner @Roweb

Hold Marketing – o creștere a cifrei de afaceri cu 140% după preluarea de către grupul Roweb La mai puțin de 1 an de la preluarea de către Roweb, agenția Hold Marketing a înregistrat o creștere semnificativă a cifrei de afaceri: cu 140% mai mare decât cea din 2022 (aceeași perioadă). În plus, în decursul acestor 8 luni, agenția de marketing digital și-a dublat numărul de angajați și și-a extins puternic portofoliul atât în piața națională, cât și cea internațională.

“Intrarea în grupul Roweb a însemnat, cu siguranță, o accelerare importantă în dezvoltarea business-ului Hold Marketing. Ne bucurăm foarte mult că am reușit să atragem interesul unei companii mature și solide, așa cum este Roweb, care ne va oferi expertiza și resursele pentru a atinge obiectivele noastre de creștere.”

Sorin Trifu, CEO & fondator HOLD Marketing

Planurile pentru creșterea accelerată a agenției se mențin și pentru următorii ani, Hold Marketing vizând atât o extindere a portofoliului pe mai multe piețe externe, cât și creșterea departamentelor și numărului de specialiști certificați.

“Ne propunem, în continuare, să ne extindem portofoliul pe piața națională, dar și pe piețele internaționale, acolo unde grupul Roweb este deja prezent prin clienți activi (UK, Belgia, Danemarca, Elveția, etc.). De asemenea, avem ca obiective să extindem departamentele, atât cele de execuție, cât și cele suport; să investim în automatizarea proceselor repetitive și să integrăm noi canale în portofoliu (Amazon, Reddit, Criteo, Spotify, WeTransfer).”

Sorin Trifu, CEO & fondator HOLD Marketing

Grupul Roweb este un brand puternic pe piața IT din România, cu o cifră de afaceri de aprox. 30 milioane RON în 2022 și o creștere constantă de aproximativ 20% anual. Decizia grupului Roweb preluarea a 50% din agenția Hold Marketing – cu activitate într-un domeniu conex – a venit ca urmare a potențialului demonstrat de agenție și a cererilor de servicii extinse semnalate de clienții din portofoliu (de eCommerce, în special).

“Deși focusul nostru rămâne în continuare pe dezvoltarea de software la comandă prin modele de outsourcing (prin compania dedicată Roweb Development), în paralel am decis să susținem o nișă de proiecte mai dinamice cerute de business-uri care au nevoie de expertiza și din domenii conexe sau complementare.”

Mirel Ionescu, Co-Founder & Managing Partner @Roweb.

Despre Roweb

Roweb reprezintă un grup de companii cu acționariat 100% românesc care dezvoltă în principal soluții de business end-to-end (de la consultanță, la arhitectură, dezvoltare, implementare, design, QA, etc.), prin echipe dedicate.

Roweb s-a lansat sub conceptul actual în anul 2004, a mizat pe clienți din piața internațională și a înregistrat un proces de creștere organică, de aproximativ 20% pe an. Principalii clienți din portofoliul grupului Roweb sunt din Europa (UK, Danemarca, Belgia, Olanda, Elveția, Germania, etc.), USA, Orientul Mijlociu și România, jumătate din cifra de afaceri venind din colaborările cu firme din UK, iar top industrii deservite sunt: recrutare & HR, finanțe & asigurări, imobiliare, turism & ospitalitate, retail/eCommerce.

În prezent, grupul Roweb are peste 150 de angajați și birouri în Pitești (HQ), București și Craiova și angajați care lucrează remote și din alte orașe din țară.

Despre Hold Marketing

Hold Marketing este agenție digitală cu ADN 100% românesc, prezentă în industrie din 2017. Agenția este Google Partner și are clienți din peste 20 de industrii importante, însă cei mai mulți clienți vin din industrii precum eCommerce, Horeca, B2B sau Real Estate. HOLD Marketing are o echipă completă de specialiști (+60% seniori) care reușesc să livreze constant servicii de performance marketing (PPC), dar și Social Media Management (Digital PR), folosind cele mai populare rețele din lume: Google, Meta, TikTok, Pinterest, LinkedIn.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri