Horoscop Cristina Demetrescu decembrie 2023. Stres și haos pentru unele zodii

Horoscop Cristina Demetrescu decembrie 2023. Stres și haos pentru unele zodii. Cristina Demetrescu anunță că în prima parte din luna decembrie 2023 avem mari provocări.

Astrologul precizează că după 1 decembrie însă, lucrurile se vor rezolva. Iar asta e valabil pentru mai multe zodii.

De asemenea, vor fi nativi care își găsesc inspirația. Totuși, asta nu înseamnă că trebuie să se culce pe o ureche.

Pot exista probleme de sănătate pentru unele zodii, arată Cristina Demetrescu, deci e bine ca vigilența să nu lipsească.

Horoscop Cristina Demetrescu decembrie 2023. Stres și haos pentru unele zodii

„Dacă în prima săptămână cumva reușim să scăpăm de stres, de haos, pentru că se suprapun foarte multe lucruri, iar Mercur în Săgetător nu ajută. Dar, după 1 decembrie, când Mercur trece în Capricorn, ne ajută să ne organizăm mai bine. Și toate planetele astea care se așează prost în prima săptămână încep să formeze tot felul de armonii, dar chiar foarte frumoase.

Dacă aveți ceva creativ de făcut sau intuitiv, vreți să scrieți o poezie, nu vă apucați în săptămâna asta, că este haos. Lăsați-o pe săptămâna cealaltă, adică lăsați lucrurile pentru care vă trebuie, puțină inspirație, o discuție, ceva care poate fi amânat, chiar și o intervenție chirurgicală, pentru că Luna Neagră în momentul de față în Fecioară poate genera unele erori medicale. Te duci la doctor în prima săptămână și ceva nu iese bine. Săgetătorul este o zodie care guvernează sângele. Asta nu înseamnă că nu trebuie să faceți nimic în această săptămână”, menționează Cristina Demetrescu, potrivit stirileprotv.ro.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed