Horoscop Cristina Demetrescu, februarie 2024. Taurii au noroc

Horoscop Cristina Demetrescu, februarie 2024. Taurii au noroc. Cristina Demetrescu anunță noroc pentru Tauri și perioade aglomerate pentru alte zodii.

Astrologul Cristina Demetrescu anunță că prima parte din luna februarie 2024 va fi una extrem de aglomerată pentru Berbeci.

Totuși, acești nativi ar putea fi recompensați în final și să primească niște bani. Merită asta oricum.

Horoscop Cristina Demetrescu, februarie 2024. Taurii au noroc

„Dacă e aglomerat la serviciu, trebuie să ceară o mărire de salariu. Fie poate fi despăgubit în această perioadă, fie poate să primească un bonus. Poate să ceară o mărire de salariu atunci când își dă seama că, de fapt, raportul dintre muncă și salariu nu mai este în regulă”, arată Cristina Demetrescu.

Pentru Tauri, prima parte din luna februarie 2024 aduce noroc din plin și iubire. Vin numeroase evenimente pentru ei, dar și proiecte pe termen lung.

„Norocul vine de la drum lung, poate chiar și iubirea. Taurul este într-un punct al vieții lui în care se pregătește pentru un drum lung. Există o perspectivă foarte largă. Sunt acele evenimente care se întâmplă pentru toată viața. Este vorba despre proiecte pe termen lung”, precizează Cristina Demetrescu, potrivit stirileprotv.ro.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed