Horoscop Cristina Demetrescu, final de decembrie 2023. Berbecul trebuie să fie atent în jurul său

Horoscop Cristina Demetrescu, final de decembrie 2023. Berbecul trebuie să fie atent în jurul său. Cristina Demetrescu prezintă ultimul horoscop din acest an.

Ultima parte din luna decembrie poate aduce probleme pentru unele zodii, cheltuieli, dar și alte situații neprevăzute.

Cristina Demetrescu spune că Berbecii, spre exemplu, trebuie să fie atenți la mai tot în jurul lor. Iar asta în special dacă călătoresc.

Pot exista probleme cu actele și de asemenea, nu sunt excluse nici anumite probleme cu autoritățile sau cu organizarea.

Horoscop Cristina Demetrescu, final de decembrie 2023. Berbecul trebuie să fie atent în jurul său

„Berbecii să fie atenți la călătorii, la documente, la acte. Să fie atenți că în momentul în care ai plecat și-ai pierdut un document, buletinul, pașaportul nu este bine. Atenție la depunerea unor dosare acum în această perioadă. Să nu aibă probleme cu autoritățile. Și dacă au examene sau să își programeze cumva sesiunea de după, să își calculeze timpul în așa fel încât să nu întârzie și să aibă probleme dintr-o proastă organizare”, arată Cristina Demetrescu.

Tauri de asemenea au probleme dacă e să vorbim despre călătorii. În cazul lor însă, banii și cheltuielile vor fi în prim plan.

S-ar putea ca acești nativi să aibă nevoie de împrumuturi sau de o recalculare a anumitor costuri.

„Socoteala de acasă nu se pupă cu cea din târg pentru zodia Taurului. În primul rând, poate Taurul se exaltează un pic cam tare dacă pleacă, dacă călătorește, să fie atenți că au nevoie de ceva bani în plus, că acolo sunt niște cheltuieli un pic mai mari. Deci socotelile nu sunt foarte corecte în această perioadă și s-ar putea să aibă nevoie de un de-un mic fond de rezervă”, mai menționează Cristina Demetrescu.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed