Horoscop Cristina Demetrescu iunie 2024. Cele mai bune zile pentru schimbări și tranzacții

Horoscop Cristina Demetrescu iunie 2024. Cele mai bune zile pentru schimbări și tranzacții. Cristina Demetrescu vorbește despre alinierea planetelor în luna iunie 2024.

Ce se întâmplă pentru fiecare nativ în parte și ce schimbări sunt așteptate? Astrologul a vorbit despre perioada benefică pentru schimbări, dar și tranzacții.

În prima parte din luna iunie, zodiile pot să vândă proprietăți, ori se pot muta. De asemenea și alte activități sunt bine venite.

Momentan planetele sunt în zodia Gemeni, iar asta aduce un pic de inteligență, dar și de încredere în viața anumitor nativi.

Horoscop Cristina Demetrescu iunie 2024. Cele mai bune zile pentru schimbări și tranzacții

„Este o săptămână foarte bună pentru tranzacții, pentru cei care vor să să cumpere sau să vândă proprietăți, să se mute sau, pe o scară un pic mai mică, pentru cei care vor să se ocupe de chestiuni domestice. Pot să amenajeze, să-și reîmprospăteze un pic aerul.

Pentru că se produce un aspect extraordinar și destul de rar – trigonul dintre Jupiter și Pluton, vorbim despre modern, deci ne îndreptăm așa către tot ce este mai nou, mai modern, mai de viitor, mai de avangardă. Este foarte bun acest aspect astrologic și pentru pentru că ne ajută să intrăm într-o nouă eră. Dar, atenție, vorbim într-adevăr de era asta foarte inteligentă, căreia nu trebuie să-i devenim sclavi.

Toate planetele care sunt în momentul de față în zodia Gemeni, poate ne readuc aminte cumva să scriem și să vorbim prin propria inteligență, nu neapărat prin inteligență artificială”, spune Cristina Demetrescu, conform stirileprotv.ro.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed