Horoscop Cristina Demetrescu, octombrie 2023. Berbecii trebuie să fie atenți

Horoscop Cristina Demetrescu, octombrie 2023. Berbecii trebuie să fie atenți. Cristina Demetrescu prezintă horoscopul pentru luna septembrie.

Berbecii trebuie să fie atenți la anumite erori medicale, dar și la starea lor de sănătate, pentru că Lilith traversează acest sector.

De asemenea, Cristina Demetrescu spune că la acești nativi pot apărea și probleme la locul de muncă, dar și în relația de cuplu.

Horoscop Cristina Demetrescu, octombrie 2023. Și pe parte financiară pot apărea cheltuieli neprevăzute, astfel că economiile sunt recomandate în această perioadă.

„Berbecii îl vor avea pe Lilith pe sectorul sănătății și a relațiilor de serviciu. Poate apărea un coleg enervant. Atenție la erori medicale, probleme legate de limfă, legate de piele, erupții, tot felul de riscuri. Atenție și la probleme de ordin genital. Tot Berbecii au eclipsa pe casa căsătoriei. Mare atenție la discuțiile cu partenerii, apar cheltuieli neprevăzute, deci e bine să aibă pus deoparte”, spune Cristina Demetrescu.

Horoscop Cristina Demetrescu, octombrie 2023. Berbecii trebuie să fie atenți

Astrologul spune că Taurii s-ar putea să nu mai fie atât de creativi precum erau odată. De asemenea, a fost lansat un avertisment și pentru femeile născute sub acest semn zodiacal.

Eclipsa, dar și planeta Marte ar putea să aducă niște probleme, dar și niște situații care vor fi destul de complicate.

„Taurii s-ar putea să aibă o perioadă mai puțin creativă, cei care au nevoie de asta, adică s-ar putea cumva să nu vină inspirația. Pe de altă parte e o perioadă mai complicată pentru femeile însărcinate.

Atenție la medicația incompatibilă cu sarcina, și mai ales atenție la ce medicamente dau Taurii la copii în această perioadă, deci să nu meargă după ureche. La locul de muncă apare o persoană, acel Marte, sau eclipsa, care cumva le strică apele, deci atenţie la interacţiunile cu ceilalţi. În plan conjugal, Marte nu este un aliat, că acolo e totul sau nimic, și apar acuzații din partea partenerilor”, adaugă Cristina Demetrescu.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed