AcasăActualitateHoroscop luna iunie Camelia Patrășcanu. Taurii sunt sub presiune astrală

Horoscop luna iunie Camelia Patrășcanu. Taurii sunt sub presiune astrală

Horoscop luna iunie Camelia Patrășcanu. Taurii sunt sub presiune astrală. Luna iunie aduce schimbări de dispoziție, dar și de atitudine.

Camelia Pătrășcanu spune că Taurii se vor afla sub presiune astrală, în timp ce Berbecii ajung să fie mai isteți ca oricând. Astrologul a spus ce se va întâmpla în perioada 1-10 iunie.

Horoscop luna iunie Camelia Patrășcanu. Taurii sunt sub presiune astrală

O recomandare pentru Berbeci este să fie mai atenți la bani. Aceștia nu trebuie să cheltuiască mai mult decât pot duce.

„Berbecii au șansa să fie isteți și pragmatici, mai ales între 1 și 10 iunie. Caută soluții creative și ingenioase. Se pot adapta pe loc la niște situații care se creează.

Sunt mai atenți la bani în perioada aceasta. Totuși, trebuie să fie atenți să nu cheltuiască mai mult decât este necesar”, spune Camelia Pătrășcanu

Horoscop luna iunie Camelia Patrășcanu. Taurii sunt sub presiune astrală

Taurii sunt sub presiunea astrală a planetelor Mercur, Uranus și Jupiter, așa că analizează mai mult anumite aspecte din viața lor.

„Taurii au multe planete în semnul lor, Jupiter, Uranus, Mercur. E multă presiune astrală pe propria lor persoană. Își analizează la rece, lucid, dorințele, pasiunile, de ce le au, de unde vine, dacă le pot controla cu adevărat.

În tot cazul, sunt extraordinar de independenți. Sunt într-o inerție confortabilă. Simt că e momentul să facă altceva cu viața lor, să ia hotărâri mari”, precizează Camelia Pătrășcanu, pentru fanatik.ro.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.