Idei de locuri pentru un sejur perfect Valentine’s Day

Idei de locuri pentru un sejur perfect Valentine’s Day. Dacă nu ai stabilit încă unde vrei să îți duci partenerul de Valentine’s Day, află că există soluții.

Valentine’s Day este ziua în care o mulțime de cupluri se zbat să ofere cadouri care mai de care mai interesante partenerului.

Iar o idee genială poate fi chiar o scurtă vacanță, într-un loc cu adevărat deosebit. Poți organiza o escapadă romantică repede, dacă știi sigur locul.

Cele mai frumoase destinații de Valentine’s Day, care de altfel sunt și mai ieftine nu sunt deloc departe de România.

Idei de locuri pentru un sejur perfect Valentine’s Day

Aproape de România, orașul Plovdiv din Bulgaria, este numită de turiști un „orașul romantic, care suprinde plăcut datorită arhitecturii, desprinsă din altă „epocă”.

„O băutură pe vârful unuia dintre cele trei dealuri este un final minunat al acestei experiențe minunate”, este una dintre recenziile lăsate de turiști, potrivit European Best Destinations.

O altă destinație, dar ceva mai costisitoare este Veneția. Acest oraș încărcat de emoții poate fi destinația ideală de Valentine’s Day.

Și evident, să nu uităm nici de Paris. Toată lumea își dorește să vadă măcar odată Turnul Eiffel. Cu atât mai mult când e și Ziua Îndrăgostiților.

Cuplurile adoră acest oraș, pentru peisajele pe care le oferă. „Plimbări, croaziere, cumpărături, seri în doi, dar și cereri în căsătorie neobișnuite”, toate își dau întâlnire în capitala și cel mai mare oraș din Franța, este prezentarea site-ului de turism European Best Destinations.

Amintim că „Ziua Îndrăgostiților”, numită, de asemenea, Ziua Sfântului Valentin sau Sărbătoarea Sfântului Valentin, este sărbătorită anual pe 14 februarie și în România.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed