IGSU cumpără ambulanţe prin licitaţie

0

IGSU cumpără ambulanţe prin licitaţie. A fost publicat anunţul de participare la licitaţia privind achiziţia de ambulanţe pentru Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare şi Descarcerare din cadrul IGSU, pentru serviciile de ambulanță județene și pentru Serviciul de Ambulanță București-Ilfov.

Achiziţia implică încheirea unui acord cadru pentru achiziţia de ambulanţe tip C, contract estimat la peste 113 milioane de euro, ambulanţe tip B, 4X4, contract estimat la peste 470 de milioane de euro, ambulanţe tip B, 4X2, contract estimat la peste 147 de milioane de euro.
Valoarea totală a contractelor este estimată la peste 733 de milioane de euro din fonduri bugetare, conform anunţului de participare publicat în SEAP.
Ofertele pot fi depuse pe unul, două sau trei loturi.

Condiţii de eligibilitate a ofertelor

Ofertaţii eligibili trebuie să fi avut cifra de afaceri anuală de cel puţin 10 milioane de euro în ultimii trei ani.
Ofertanții trebuie să demonstreze că în ultimii 3 ani au furnizat cel puțin un produs similar cu cele din anunţul de participare la licitaţie, fără să fie impus un prag valoric (orice tip de vehicul de uz medical).
Contractele se atribuie în baza celui mai bun raport calitate – preţ.

Termenul-limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 9 aprilie 2024, ora 15:00 pentru toate loturile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.