AcasăMoney&PeopleImagini necenzurate cu ”burlăcița” Andreea Antonescu. Ne arată mai tot, la mare!

Imagini necenzurate cu ”burlăcița” Andreea Antonescu. Ne arată mai tot, la mare!

În special  acelora care nu au uitat că, în urmă cu 18 ani, a fost una dintre cele mai bine plătite apariții în ediția Playboy România. Avea 19 ani iar contractul cu publicația de life style masculine i-a adus în acea perioadă 30.000 dolari.

Deși căsnicia cu Traian Spak (s-au căsătorit în 2011) nu a fost una cu privațiuni, a mers mai mult pe încredere, mai ales să s-a consumat pe două continente, cel american (Los Angeles, apoi Las Vegas) și locul unde s-au născut, România, atitudinea Andreei, ilustrată în pictorialele cu care își ține admiratorii în legătură, este una de-a dreptul provocatoare. Pentru solistă, desfacerea căsătorie sale pare să fie doar o formalitate. La un an de la anunțul despărțirii de Traian, Andreea a bifat o relație cu Ștefan Manolache, în cele din urmă eșuată (încheiată printr-un scandal ce a implicat și un apel la serviciul de urgență 112, dar care s-a lăsat cu amendarea ”iubăreților”). Și, mai nou, o nouă escapadă cu fotograful Dragoș Borcănea, pe care artista  s-a codit să o numească deocamdată relație de iubire.

Andreea s-a mutat cu Traian Spak în Statele Unite, în 2013 odată cu venirea pe lume a fetiței lor, Sienna. În lupta pentru obținerea rezidenței, Andreea a făcut în ultimii ani un efort major. A trebuit să stea mai mult de jumătate de an în noua sa țară. Însă a ajuns la concluzia că viața în Las Vegas nu e pentru ea așa că s-a întors aici, în locul în care a cunoscut succesul.

 

 

Ultimele Articole