x


  • EUR
    4.8590
    USD
    4.1269
string(10) "publicfeed"

Imagini necenzurate cu ”burlăcița” Andreea Antonescu. Ne arată mai tot, la mare!

N-a divorțat încă de tatăl fetiței sale însă ”burlăcița” Andreea Antonescu sărbătorește pe plajă ”libertatea” sa, dar într-un mare stil. Cu aceeeași înflăcărare ca în adolescență, când cânta ”Lasă-mă, papa la mare”, 20 de ani mai târziu, solista se dă în stambă la mare, făcând ”baie” de blitz-uri de dragul admiratorilor.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 03.08.2020, 15:59

În special  acelora care nu au uitat că, în urmă cu 18 ani, a fost una dintre cele mai bine plătite apariții în ediția Playboy România. Avea 19 ani iar contractul cu publicația de life style masculine i-a adus în acea perioadă 30.000 dolari.

Deși căsnicia cu Traian Spak (s-au căsătorit în 2011) nu a fost una cu privațiuni, a mers mai mult pe încredere, mai ales să s-a consumat pe două continente, cel american (Los Angeles, apoi Las Vegas) și locul unde s-au născut, România, atitudinea Andreei, ilustrată în pictorialele cu care își ține admiratorii în legătură, este una de-a dreptul provocatoare. Pentru solistă, desfacerea căsătorie sale pare să fie doar o formalitate. La un an de la anunțul despărțirii de Traian, Andreea a bifat o relație cu Ștefan Manolache, în cele din urmă eșuată (încheiată printr-un scandal ce a implicat și un apel la serviciul de urgență 112, dar care s-a lăsat cu amendarea ”iubăreților”). Și, mai nou, o nouă escapadă cu fotograful Dragoș Borcănea, pe care artista  s-a codit să o numească deocamdată relație de iubire.

Andreea s-a mutat cu Traian Spak în Statele Unite, în 2013 odată cu venirea pe lume a fetiței lor, Sienna. În lupta pentru obținerea rezidenței, Andreea a făcut în ultimii ani un efort major. A trebuit să stea mai mult de jumătate de an în noua sa țară. Însă a ajuns la concluzia că viața în Las Vegas nu e pentru ea așa că s-a întors aici, în locul în care a cunoscut succesul.