x


  • EUR
    4.8316
    USD
    4.0780
string(14) "techampscience"

Intracom Telecom inaugurează subsidiara din Italia  

În concordanță cu angajamentul său și cu planul de afaceri privind extinderea activității sale în regiune, Intracom Telecom inaugurează subsidiara din Italia .

Autor: Catalina Mares | Sursa: Money.ro | Publicat: 12.06.2019, 12:55

Intracom Telecom, un furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, a anunțat oficial deschiderea sucursalei sale în Italia, în acord cu angajamentul și planul său de afaceri de a continua să furnizeze tehnologie avansată în zona mediteraneană. Societatea a sărbătorit inaugurarea pe 6 iunie în incinta Ambasadei Greciei la Roma.   

Intracom Telecom Italia este situată la Monza Milan și oferă un singur sediu de marketing, vânzări și asistență pentru întreg portofoliul Grupului Intracom Telecom. Ofertele sale sunt din domeniul accesului & transmisiei wireless, software telco și soluții IoT și Smart City. Sediul Grupului este situat în Grecia și a investit în mod semnificativ în Cercetare și Dezvoltare, facilități de producție și de logistică în Milano.

John Tenidis, Directorul de Marketing al Portofoliului de Soluții Wireless al Intracom Telecom, a comentat: Deschiderea acestei subsidiare va consolida prezența Grupului pe o piață importantă și cu o dezvoltare rapidă, a treia cea mai mare economie din Uniunea Europeană. Intracom Telecom furnizează și oferă asistență pentru rețele în Italia din 2014, specializându-se în domeniul conectivității de internet Ultra-Broadband a abonaților rezidențiali din zona rurală”.

Suntem încântați să anunțăm deschiderea oficială a Intracom Telecom Italia care împreună cu Intracom Telecom Spania reprezintă cel mai mare angajament în consolidarea prezenței noastre în zona mediteraneană, conform planului nostru strategic de dezvoltare a afacerilor”, subliniază Ercole Rovida, vicepreședinte vânzări pentru Iberia, Italia și LATAM. Cred cu tărie că suntem pe drumul cel bun în vederea promovării produselor și tehnologiei noastre, adăugând valoare și expertiză noilor piețe. Echipa noastră locală de profesioniști calificați va răspunde nevoilor clienților și îi va pregăti pentru era transformării digitale și 5G”.  

Compania a acumulat expertiză în ultimii 40 de ani oferind soluții inovative de acces wireless, prin dezvoltarea cu succes a sistemelor de telecomunicații și prin integrarea acestora în numeroase rețele din Europa, Asia și Africa, satisfăcând cererea din ce în ce mai mare pentru servicii de acces în bandă largă. În România, subsidiara Intracom Telecom este Intrarom.