Istoria și Geografia sunt prea complicate! Mai nou, profesorii promovează NUMEROLOGIA

Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi promovează un proiect local care vizează îmbunătățirea relației dintre profesori și elevi cu ajutorul Numerologiei. O adresă semnată de șefa ISJ, Selena Costea, ajunsă în funcție la finalul anului, îi îndeamnă pe profesorii din Galați să participe la un proiect al Asocieției Numerologilor din România.

 

Sorin Cîmpeanu are soluția pentru diplomele false. Ce vrea să facă ministrul

 

Sursa Foto: Captura Youtube

„Asociaţia Numerologilor din România, prin adresa înregistrată la Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi cu nr. 81/05.01.2021, anunţă lansarea proiectului Numerologia o 9 legătură dascăl – elev, adresat exclusiv cadrelor didactice din învăţământul formal şi alternativ – educatori, învăţători, profesori. Vă rugăm să diseminaţi informaţiile şi să aveţi în vedere faptul că prima întâlnire ca avea loc online, pe platforma zoom, vineri, 8 ianuarie 2021”, se arată în adresa transmisă joi, 7 ianuarie, de inspectorul general Selena Costea.

 

Primul om din România care a MURIT după ce s-a vaccinat anticovid. A făcut infarct imediat

 

Adepții așa-numitei numerologii susțin că aceasta este o știință a numerelor, care apelează la legi ale matematicii astrale și le servește astrologilor pentru definirea destinului uman.

Selena Costea a fost numită în decembrie la șefia ISJ Galați, după ce fostul inspector a câștigat un mandat de deputat. Într-o conferință de presă susținută astăzi, Selena Costea n-a știut ce să le răspundă jurnaliștilor prezenți despre proiectul numit „Numerologia o 9 legătură dascăl – elev”.

Jurnalist: -Între instituția numerologilor și școală vedeți vreo legătură?

Selena Costea: -Am semnat o adrespă de informare.

-Semnați și o adresă trimisă de asociația clarvăzătorilor?

Selena Costea: ….

Numerologia este orice credință în relația divină, mistică între un număr și unul sau mai multe evenimente care coincid. Este, de asemenea, studiul valorii numerice a literelor în cuvinte, nume și idei. Aceasta este adesea asociată cu paranormalul, alături de astrologie și alte arte prezicătoare similare.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed