Jador, lăsat de hoți fără toți banii de pe card! ”Am fost furat de o sumă destul de mare, munca mea pe un an de zile”

”Zece mii, două zeci de mii/ Pentru mine-s jucării/ Unde merg eu nu merg toți/ Acolo-s doar mafioți”, își cânta huzurul Jador până ca hoții să-l lase hoții fără bani.

Vedeta muzicii de petrece își plânge acum situația, nu în fața ”mafioților” pe care îi cântă ci în fața ofițerilor de poliție.

Solistul, pe numele său Remus Ionuț Dumitrache a depus plângere la secție deoarece a fost victima unui furt. Acesta pretinde că i s-a sustras de pe cardul bancar o sumă mare de bani și crede că i se trage de la ultimele comenzi online pe care le-a achitat electronic. Fostul concurent de la Survivor România, care riscă să rămână și fără numele de scenă (își dispută dreptul de folosință al titulaturii sub care a ajuns cunoscut, nume ce a fost înscris la OSIM de producătorul său muzical) este de părere că banca ce a emis cardul nu face nimic să-l ajute în recuperarea banilor.

Jador, lăsat de hoți fără toți banii de pe card: ”Persoana respectivă și-a făcut cumpărături, a fost în vacanțe cu cardul meu”

Am fost furat de o sumă destul de mare, o sumă pe care am acumulat-o într-un an de zile. A fost furată din contul meu. Persoana respectivă și-a făcut cumpărături, a fost în vacanțe cu cardul meu. Nu știu cum s-a întâmplat treaba asta, eu am făcut cumpărături online, și probabil cineva mi-a ”hakcuit” contul bancar. Eu credeam că este o bancă sigură, mai sunt și austrieci. Mi-am făcut contul la ei acum patru ani de zile”, s-a plâns cântărețul care și-a anunțat prietenii că își închide contul.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed