Kadîrov a regizat o scenetă ridicolă despre o falsă capitulare a Ucrainei, cu un actor rus în rolul lui Zelenski

Liderul cecen, Ramzan Kadîrov, a angajat un actor care să joace rolul lui Volodimir Zelenski într-o scenetă în care „președintele ucrainean” semnează actul de capitulare a Ucrainei în fața Rusiei. Kadîrov însuși a jucat în „actul artistic”, ținând mâna autoritar pe umărul falsului președinte ucrainean în timp ce acesta „semnează” cu litera Z, devenită simbolul agresiunii ruse din Ucraina. 

Cecenul pare că a găsit soluția pentru „înfrângerea totală” a Ucrainei, într-o nouă bătălie eroică pentru Tik-Tok. Acesta a plătit un actor celebru din Rusia care să-i recite, cu vocea tremurândă, visul cel mare, capitularea Kievului. Într-un clip video extrem de bine montat și cu imagini care încep cu imnul Ucrainei, Kadîrov primește „capitularea” lui Zelenski.

În filmulețul publicat pe canalul de Telegram al sefului „armatei Tik Tok” (n.r. – titulatura folosită de armata ucraineană la adresa luptătătorilor ceceni) actorul citește, tremurând un text scris în birourile de „comedie” din Groznîi:

„Dragi cetățeni! Eu, președintele Ucrainei, Comandantul Suprem al forțelor armate sunt de acord cu o capitulare necondiționată a tuturor forțelor noastre armate. Pe uscat, pe mare și în aer, de asemenea și a tuturor forțelor care acum se află sub comandă ucraineană. Garantez demilitarizarea completă și denazificarea Ucrainei timp de o lună, din ziua semnării actului de capitulare, imediat”, citește actorul care-l imită pe președintele ucrainean.

Este rândul actorului Kadîrov să intre în acțiune și, printr-o strângere de umăr, îi reamintește figurantului că mai are de îndeplinit o fantezie a liderului cecen. Actorul se conformează și rostește „Ahmat este puterea”, sloganul trupelor cecene care ucid în Ucraina (Ahmat Kadîrov a fost tatăl lui Ramzan și șef al cecenilor – n.r.). Temutul „actor șef” cecen își rezervă dreptul la ultima replică și spune: „Am demonstrat asta (că Ahmat este puterea), da. De mult timp trebuia să faci asta, de ce ai întârziat?”, adresându-se falsului președinte care semnează cu litera Z, simbolul războiului declanșat de Putin.

Clipul video a fost însoțit și de un mesaj: „În legătură cu înfrângerea forțelor ucrainene în Lugansk și eliberarea completă a republicii de invadatorii lui Bandera, Zelenski a semnat un act de capitulare necondiționată”.

Internauții nu au ezitat să se amuze pe seama demersului ridicol al liderului cecen și au comentat, printre altele, că este singurul mod în care l-ar putea vedea pe Zelenski semnând capitularea sau că ar trebui să-i arate imaginile lui Putin, pentru că ucrainenii îl așteaptă pe linia frontului să vină pentru a „inspecta” victoriile slujitorului său fidel, Kadîrov.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri