Kanal D, lovitură șoc dată unor importante vedete ale postului! După concedierea lui Teo Trandafir și a Ilincăi Vandici, o altă celebră prezentatoare a rămas fără emisiune

Kanal D schimbă galeria de vedete! După concedierea lui Teo Trandafir și a Ilincăi Vandici, și Bianca Drăgușaniu a rămas fără emisiune.

Vedeta mondenă prezenta producția ”Detectorul de minciuni”(Kanal D2) care a dispărut în noua grilă a postului care este hotărât să facă mari schimbări.

”Știam, nu mă surprinde, oricum, din toamnă nu mai aveam timp pentru acest proiect. red că sunt singura care se bucură de această decizie… A fost o experiență drăguță, dar știu că voi primi ceva mai bun, pentru că merit mai mult de atât”, spune Bianca Drăgușanu care preluase recent emisiunea de la precedenta prezentatoare, solista Oana Radu.

Fiica lui Măruță a primit rolul principal într-o comedie cinematografică! La 7 anișori, Eva își face proprii bani din conținut online

Kanal D, lovitură șoc dată unor importante vedete ale postului!

Postul de televiziune turcesc a lăsat-o și pe Ilinca Vandici fără emisiune, ”Bravo, ai stil” fiind scoasă definitiv din grilă (după șapte ani de audiențe bune), iar ultima vedetă trasă pe linie moartă a fost- surprinzător- Teo Trandafir, care a prezentat ”Teo Show” în ultimii 10 ani.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed