AcasăMoney&PeopleLeonard Doroftei își va deschide propria academie de box, în Montreal. După...

Leonard Doroftei își va deschide propria academie de box, în Montreal. După falimentul pub-ului său a luat-o de la zero în Canada

După tot ce a făcut, Leonard Doroftei continuă să muncească pentru visele sale și la 52 de ani.

 Dacă în ultimii ani a fost salariat, antrenor în săli mici, în Canada, campionul nostru mondial va avea, în sfârșit, propria sală sa box. Una pe măsura renumelui său.

”Moșu”, așa cum îi spun prietenii, românul care ne-a făcut mândri după ce a câștigat centura mondială WBA la categoria semi-ușoară, a luat-o de la 0 în Canada după ce afacerea sa, propriul restaurant din centrul Ploieștiului, a ajuns la faliment din cauza unui proces pe spațiu cu primăria. A câștigat în cele din urmă procesul însă afacerea nu a mai putut fi repornită, ”Tot ce am avut am investit acolo pentru că am rezut în afacerea aia. A fost totul perfect și dintr-o dată m-au dat afară din spațiu. E greu să revii după ce pierzi clienți. Nici nu mi-au dat șansa să-mi revin”, spunea Leonard Doroftei înainte să ia decizia de a pleca din țară împreună cu familia sa.

Moșu’ muncește cot la cot cu constructorii pentru amenajarea viitoarei sale săli de box!

Leonard Doroftei își va deschide propria academie de box, în Montreal

Al doilea campion mondial la profesioniști din istoria boxului românesc, fostul președinte al Federației Române de Box, Leonard Doroftei  muncește de zor personal pentru ca sa spațiul industrial pe care l-a închiriat în Montreal să se transforme într-o academie de box pe măsura renumelui său.

”Sunt bine. M-am regăsit, antrenez, asta e viața mea. Sunt fericit, dar sufletul meu rămâne acolo pentru totdeauna. În Romania nu ne-am găsit locul în ceea ce făceam. De aceea am plecat. A fost un moment când nu mă regăseam”, spune Doroftei despre noua sa viață.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.