Litoralul bulgăresc, plin de turiști români în această perioadă. ”Mult mai frumos aici”

Primii turişti au ajuns de sâmbătă, iar majoritatea au dat pe un pachet turistic de 4 zile 300 de euro.

Pe domnul Răzvan Nae echipa Pro TV l-a găsit pe plaja din Albena, extrem de încântat de peisaj şi condiţii, chiar dacă, spune el, vine pentru a zecea oară aici.

Răzvan Nae: – Mâncare, băutura, femei şi ”La revedere”.

Reporter: – Dar aţi zis că aţi venit cu familia?

Răzvan Nae: – Păi nu contează, noaptea familia doarme.

 

După care insistă să le arate camera de hotel. Pe tot pachetul de 3 nopţi şi mâncare all-inclusive a dat 300 de euro. Apartamentul este unul cu 4 paturi şi două grupuri sanitare, plus o terasă spre mare.

 

Mi se pare întotdeauna foarte frumos în România, dar mult mai frumos aici, adică la bani de 10 ori mai puţin”, susține acesta.

 

Şi mai apreciază ceva românii: angajaţii hotelurilor sunt foarte prietenoşi:

 

Familia Purice din Brăila a venit la Albena la insistenţele doamnei, care spune că s-a săturat să aştepte mâncarea terasele din România, în vacanţe.

 

Nu mai ducem grija meselor, să stai la terasă, să stai să aştepţi”, spune Luminiţa Purice.

 

Domnul Purice a inaugurat apoi piscina.

 

La câţiva metri depărtare, câțiva domni s-au pus deja pe distracţie încă din toiul zilei.

 

Între timp, în bătaia brizei şi sunetul răcoros al valurilor doamnele şi copiii se joacă pe plajă.

 

Avem camerele care sunt concepute pentru familii, meniurile şi preparatele din restaurant sunt potrivite pentru copii. Asigurăm securitatea clienţilor, avem chiar secţia noastră proprie de poliţie”, explică Dimitar Tachev, reprezentantul staţiunii Albena.

 

Pe litoralul bulgăresc sunt aşteptaţi aproape 10 mii de turişti români în această vacanţă de 1 Mai, care înseamnă peste jumătate dintre oaspeţii hotelurilor din zonă.

 

Turiştii români ţin pratic deschise de 1 mai hotelurile bulgăreşti. În Albena, 7 hoteluri din 30 sunt pline de familii venite din România. Sunt atât de mulţi români, încât angajaţii învaţă româneşte, ca să fie plătiţi mai bine.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri