AcasăMoney&PeopleLiviu Vârciu investește în înfrumusețare. Și-a deschis cu iubita lui un beauty...

Liviu Vârciu investește în înfrumusețare. Și-a deschis cu iubita lui un beauty salon în Pipera. ”A fost o oportunitate pe care nu am ratat-o!”

Liviu Vârciu și-a găsit afacerea potrivită după multe căutări și asocieri în care a ieșit păgubit. Vedeta de televiziune și mai nou actorul a investit într-un salon de înfrumusețare corporală, în nordul Bucureștiului.

De bunul mers al lucrurilor se ocupă mama copiilor săi, viitoarea sa soție, Anda Călin, al cărei nume este pe frontispiciu. Din punct de vedere financiar, Vârciu pare că a avut un an bun. A reușit să-și termine casa, o impozantă vilă în Băneasa în care a băgat circa 400.000 de euro, i-a cumpărat un apartament fiicei sale cele mari și a găsit și fonduri să utilize salonul, circa 50.000 de euro.

Liviu Vârciu investește în înfrumusețare. A băgat 50.000 într-un beauty salon

 ”S-a investit mult în acestă afacere, chiar mai mult decât am stabilit în planul de afaceri. Practic este afacerea soției mele, un plan mai vechi al său. A fost o oportunitate pe care nu am ratat-o”, spune fostul solist al trupei LA , actualmente prezentatorul quiz show-ului ”Prețul cel bun”.

Liviu Vârciu (41 de ani) a făcut investiții și în zona producției cinematografice, însă tot caută parteneri pentru continuarea succesului ”Zăpadă, ceai și  dragoste”. ”Nu mai vreau să-l fac doar din banii mei, am făcut un film foarte bun și sunt convins că voi aduce un aport celor ce se vor implica”, spune Vârciu, al cărui prim film a avut un buget de 400.000 de euro.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.