AcasăMoney&PeopleLoredana Chivu, o viață în lux și opulență! Penthouse și mașini de...

Loredana Chivu, o viață în lux și opulență! Penthouse și mașini de lux de peste 1,5 milioane de euro/ FOTO

Loredana Chivu, o viață în lux și opulență! Dintre toate fostele asistente de emisiuni mondene de televiziune o duce cel mai bine.

Sexoasa starletă este greu de impresionat după ce s-a mutat într-un penthouse într-una dintre cele mai scumpe zone ale Capitalei, și conduce unul din puținele Lamborghini Urus din oraș. Când se plictisește de SUV-ul de 300.000 de euro, logodnicul său i-a pus la dispoziție și un Rolls Royce Wraith (350.000 de euro).

”Veterana” fetelor de oraș, diva a îngropat trecutul, a dat emisiunile și evenimentele mondene pe viața de familie și pare că a meritat. Logodnicul său îi oferă o viață în lux și opulență blondinei care a ajuns din satul Lungulețu, Dâmbovița, aproape de Satul Francez.

Loredana Chivu, o viață în lux și opulență! Fosta asistentă a lui Dan Capatos și regina petrecerilor Bucureștiului de acum 10 ani,  Loredana Chivu își desfășoară viața într-un apartament de peste jumătate de milion de euro, unde are propria cameră pentru pantofi și alta pentru machiaj. Și-a dorit o casă care să o reprezinte și s-a ocupat de cel mai mic detaliu, lucrând cu o echipă de designeri.

Loredana Chivu, o viață în lux și opulență
Loredana Chivu, o viață în lux și opulență. Și-a cumpărat penthouse lângă Satul Francez /FOTO

Loredana Chivu, o viață în lux și opulență. Numai supermașinile sale costă circa 750.000 de euro

 Penthouse-ul, care are două mari terase, a fost amenajat în totalitate de blondina care, recent, chiar de ziua sa de naștere, s-a logodit.

”Mai sunt detalii pe care eu vreau să le fac perfecte. Nu m-am mutat pentru că vreau să mă mut când simt eu că este gata din punctul meu de vedere, din punctul altora de vedere, aș putea să mă mut. Mai am câteva detalii de pus la punct. O să mai dureze puțin terasa, care este foarte importantă, terasa mijlocie, că mai am una și mai mare. Pe terasa mijlocie o să îmi creez un colț foarte frumos, relaxant. O să vreau cumva să o închid pe toată în sticlă, un jacuzzi, să creez un colț al meu un șemineu de exterior”, spune Loredana, deja obișnuită cu luxul ce i-a îmbrățișat viața.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.