Loredana Chivu riscă să-și piardă penthouse-ul. Va fi scos la licitație dacă nu achită o datorie de 100.000 euro!

Loredana Chivu riscă să-și piardă penthouse-ul de 500.000 euro din Pipera, pe care l-a luat cu credit bancar.

Executată silit de fostul logodnic, de care s-a despărțit cu mult scandal, vedeta de televiziune a rămas cu casa goală, la propriu. Dani Leș a dovedit în instanță că deține acte pentru bunurile pe care le-a cumpărat în timpul celor trei ani de relație cu blondina și i-a golit casa la propriu după ce, în prealabil i-a fost stabilit sechestru pe bunuri. Însă problemele nu s-au oprit aici pentru fosta asistentă de televiziune.

Acesta  a fost vizitată de executorul judecătoresc și la domiciliul mamei sale, dintr-o comună de lângă Târgoviște. De unde au ridicat alte bunuri cumpărate de fostul său iubit. Au fost demarate și procedurile pentru scoaterea la licitație a penthouse-ului în contul datoriei pe care o are, urmând să fie notificată și banca ce a contractat  blondina împrumutul pentru cumpăra imobilul.

Loredana Chivu riscă să-și piardă penthouse-ul! ”O obligă pe Loredana Chivu la plata  sumei de 504.047,85 de lei (circa 100.000 de euro-n.r.). Fără cheltuieli de judecată. Executorie de drept”, se arată în decizia magistraților Tribunalului Arad, unde a fost dată în judecată Loredana Chivu care a primit și un termen în cazul în care face apel.

Loredana Chivu riscă să-și piardă penthouse-ul! După trei ani de relație, în care Loredana Chivu s-a făcut o viață fabuloasă, la volanul mașinilor iubitului său, cei doi s-au despărțit cu ajutorul poliției, blondina cerând ordin de restricție. De mai bine de un an, Loredana Chivu s-a trezit cu o serie de sechestre pe bunuri ce au lăsat-o cu casa goală la modul propriu. Televizoare, canapele, chiar și un urs de plus fiindu-i ridicate cu executorul judecătoresc.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed