AcasăEuropaLukașenko se laudă în fața Occidentului: Suntem SINGURA ȚARĂ care îi sprijină...

Lukașenko se laudă în fața Occidentului: Suntem SINGURA ȚARĂ care îi sprijină pe ruși

Președintele al Belarusului, Alexandru Lukașenko, se laudă în fața Occidentului și spune că țara sa este singura care continuă să îl susțină pe Vladimir Putin.

Președintele din Belarus a spus că o singură armată a fost creată de mult în uniunea Belarusului și Rusiei și că a „determinat cu mult timp în urmă” participarea Belarusului la războiul Rusiei împotriva Ucrainei.

“Suntem singura țară care îi sprijină pe ruși în această luptă. Cei care ne reproșează, nu știați că avem cea mai strânsă alianță cu Federația Rusă? Cu statul cu care construim un singur, stat puternic, independent – ​​Un stat de uniune în care există două popoare independente în unire.

Belarusul știa de invazia Ucrainei

Ei nu știau că am creat de mult timp un singur grup de forțe armate în uniunea Belarus-Rusia? De fapt, o singură armată. Știai toate astea, așa că de ce ne reproșezi astăzi? Am fost și vom fi împreună cu sora noastră Rusia. Participarea noastră la operațiunea specială a fost hotărâtă cu mult timp în urmă”.

În prima zi a atacului Rusiei asupra Ucrainei, Lukașenko ar fi spus că belarușii „nu vor permite nimănui să împuște un rus în spate”.

Președintele Belarusului consideră că NATO a mărit numărul forțelor armate din Europa de Est „de zece ori pentru a lupta”. Iar Belarus, potrivit lui, „trebuie să îndure… și să câștige”.

Ultimele Articole