Mădălin Ionescu se întoarce la ”Antene”! În urmă cu 15 ani a fost concediat de respectivul trust de televiziune

Mădălin Ionescu se întoarce la ”Antene”, de unde a fost concediat în urmă cu 15 ani deși avea audiențe bune.

Relația sa cu cea care i-a devenit soție, Cristina Șișcanu, pe atunci reporter în emisiunea sa, nu a fost privită bine de șefii săi. În spațiul public se știa că prezentatorul era căsătorit cu Mihaela, mama copiilor săi. Fostul prezentator al emisiunii Acces Direct va avea o emisiune nouă, de acestă dată la Antena Stars, și își caută echipă.

 Recent, Mădălin Ionescu (53 de ani) a demisionat de la Metropola TV  și a anunțat că va lua o pauză din televiziune și se va concentra mai mult pe afacerea sa, propriul studio de producție video. O firmă la care este acționară și soția sa, Cristina Șișcanu (care continuă să apară la Metropola TV), cu profit de zeci de mii de euro pe an.

”Eu am ținut secret că nu mai eram împreună (cu Mihaela, fosta sa soție-n.r.), ea deja își găsise fericirea într-o altă relație exterioară. Însă, pentru că lumea nu a știut că eram divorțat înainte de a fi cu Cristina, toți au crezut că Mihaela era victima, când, de fapt, era invers! Eram în toate ziarele, la orice colț de stradă. M-au sunat șefii cât eram în vacanță, era Irina Radu, și mi-a zis că nu voi mai fi la Acces”, a povestit Mădălin Ionescu despre motivul pentru care a schimbat din emisiunea ”Acces Direct”.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed