AcasăMoney&PeopleMargherita de la Clejani, călare pe crucea monumentului Eroilor Revoluției ”Este o...

Margherita de la Clejani, călare pe crucea monumentului Eroilor Revoluției ”Este o poză mai veche”

Fata popularului cuplu de muzicanți Viorica și Ioniță de la Clejani se scuză spunând că poza cu bucluc este una mai veche, nu e mândră de ea și că a șters-o de mult de pe pagina sa de socializare, deci fapta respectivă ”s-a prescris”

Aflată la filmarea unui nou videoclip, aseară, odrasla Vioricăi și lui Ioniță scuză gestul spunând că a fost comis mult timp în urmă, ca și cum fapta ar fi aproape iertată de opinia publică.

”Aduce o gravă atingere valorilor noastre creștin ortodoxe. După ce Oana Zăvoranu a pozat ținând un crucifix între picioare, acum iată, o vedem pe acesta cum ne insultă credința, cum ne batjocorește Sfânta Cruce, pe Dumnezeu și pe eroii noștri”, a scris un internaut scos din minți de gestul Margheritei. ”Îţi trebuie două cuie în mâini”, ”Ce oi căuta acolo nici tu nu ştii”, sunt câteva dintre reacțiile culese de pe internet.

Până în prezent, în ciuda eforturilor părinților de a-și vedea fata pe scenă, cântând alături de ei, Margherita a devenit cunoscută în zona mondenă datorită caracterului său teribilist și a ieșirilor sale excentrice

Recent tânăra a revenit în atenția ziarelor de scandal. Margherita (28 ani) a ajuns atenția polițiștilor după ce a provocat un accident în centrul Capitalei. Testată cu aparatul DrugTest, acesta a indicat prezența în sânge a unor substanțe psihoactive.

Ultimele Articole