AcasăMoney&PeopleMica afacere a marii gimnaste Larisa Iordache. Lansează propria colecție de haine...

Mica afacere a marii gimnaste Larisa Iordache. Lansează propria colecție de haine de campioană /FOTO

Fosta mare gimnastă Larisa Iordache lansează propria colecție de haine de campioană.

Este vorba de o linie vestimentară ce cuprinde și o gamă  de tricouri și hanorace imprimate cu mesaje motivaționale dedicate celor ce vor să-și depășească limitele.”You are the best” (”Ești cel mai bun”) ori ”Become the best version of yorself” (”Devino cea mai bună versiune a ta”) sunt mesaje cu care sunt personalizate ținutele de inspirație sportivă cu care medaliata olimpică mondială și europeană trece de pe podiumul campionilor, pe cel de modă.

Larisa Iordache lansează propria colecție de haine de campioană /FOTO

”Părinții mei mi-au insuflat spiritul de a ajunge un campion si de a reuși prin propriile puteri. Cred că este foarte important ca un părinte sa îi insufle copilului dorința de a fi realizat atât profesional, cât și emoțional. Mama a fost o luptătoare și a luptat pentru ca noi să facem performanță. Ne-a incurajat să nu renunțam deși poate aveam dureri, febră musculară sau eram accidentați”, povestea Larisa Iordache despre cât de importantă este motivația și scopul mesajelor pe care le promovează pe propriile haine.

Mica afacere a marii gimnaste Larisa Iordache. Lansează propria colecție de haine de campioană

Retrasă din activitatea sportivă după o carieră impresionantă, de mai bine de 20 de ani de succese, Larisa Iordache (26 de ani), cvatruplă medaliată olimpică, dar și mondială și europeană (de 12 ori), își găsește acum timp să-și pună în practică toate visele. A participat chiar ca model și ținute glamuroase, pentru cataloguil foto al unei case de modă.

Sportiva s-a restras din cauza mai multor accidentări și a ales să pregătească generații noi de sportive la Clubul sportiv Dinamo, unde este legitimată ca ofițer și salariată.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.