AcasăEconomieMohammad Murad, nemulţumit de controalele de pe litoral: Vin cu multe alte...

Mohammad Murad, nemulţumit de controalele de pe litoral: Vin cu multe alte figuri în cap, cu cuvinte nepotrivite, că vă închid, că vă fac, ameninţări/ Nu e nevoie de controale, că ne ştim obligaţiile noastre

Mohammad Murad a postat, marţi, pe pagina sa de Facebook, un filmuleţ despre turism. 

 

“Suntem în vârful sezonului, este gradul de ocupare cel mai mare de la începutul sezonului. De la 1 august am avut un grad de ocupare spre 90% în multe staţiuni”, a afirmat omul de afaceri. 

 

El s-a arătat nemulţumit de controalele dese de pe litoral. 

 

“Avem sezon frumos, vremea e superbă, e primul an când totul e perfect, vorbim de turism, nu sunt cazuri la mare de Covid, chiar nu avem toxiinfecţii alimentare, lucrurile merg în parametri normali, un pic mai puţin cu controalele, domnule prim-ministru. Ne vizitează cam des. Nu mă deranjează pe mine, dar pe cei mici cred că îi deranjează. Patronii mici sunt acum ori bucătari, ori ospătari, că nu avem personal. Mai puţin cu controalele că nu aşa se face. Cei care vin în control nu au stilul ordonat, vin cu multe alte figuri în cap, cu cuvinte nepotrivite, că vă închid, că vă fac, ameninţări. Nu e binevenit acest mod şi de aceea fac apel măcar luaţi în vedere că nu e nevoie de controale că ştim noi obligaţiile noastre. Supravegherea este binevenită oricând”, a mai transmis Murad. 

 

Mohammad Murad a fost preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc şi deţine mai multe investiţii pe litoral.

Ultimele Articole