AcasăEconomieNicuşor Dan: În cel mai scurt timp vom lansa în SEAP documentaţia...

Nicuşor Dan: În cel mai scurt timp vom lansa în SEAP documentaţia pentru achiziţia a 100 troleibuze pentru care există finanţare nerambursabilă din Fondul de Mediu / Valoarea investiţiei, peste 270 de milioane de lei

”În cel mai scurt timp vom lansa în SEAP documentaţia pentru achiziţia a 100 troleibuze pentru care există finanţare nerambursabilă din Fondul de Mediu. Cele 100 de troleibuze noi se vor achiziţiona suplimentar faţă de cele 22 de troleibuze finanţate prin PNRR” a anunţat, marţi, primarul general al Capitalei.  

Acesta a precizat că valoarea estimată totală a acestui proiect este de 273.109.244 lei fără TVA, finanţare din veniturile Fondului de Mediu obţinute din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră. 

Potrivit primarului, cele 100 de troleibuze noi, din gama de 12 metri, au podeaua complet coborâtă, spaţiu destinat cărucioarelor pentru persoane cu dizabilităţi, au în dotare computer de gestiune management vehicul cu funcţii GPS, sistem de informare audio-video, aer condiţionat şi au o autonomie minimă de 20 de km.  

”Garanţia funcţionării este de minimum 300.000 km de la data punerii în exploatare sau minimum 5 ani pentru troleibuz în ansamblu şi pentru toate componentele acestuia, inclusiv întreţinerea planificată, consumabilele şi manopera efectuată în această perioadă”, a mai precizat Nicuşor Dan.  

 

 

Ultimele Articole