Nicușor Dan se apropie de FINALUL mandatului său. Zeci de mii de bucureșteni au semnat pentru demiterea sa

0
45

Nicușor Dan pare că se apropie de finalul mandatului său după ce zeci de mii de bucureșteni și-au exprimat dorința ca acesta să iasă din funcție.

Aproape 30.000 de bucureşteni au semnat pentru demiterea edilului Nicuşor Dan. Oamenii îl acuză e faptul că nu a avut niciun rezultat de la începutul mandatului şi până în acest moment.

“Ne dorim, noi, şi asta cu titlu imediat, ca domnul Nicuşor Dan, să plece acasă. Trebuie să scăpăm de orice personaj care nu reuşeşte lucruri pe care bucureştenii le aşteptă şi mai ales pe care bucureştenii le-a promis. Trebuie să terminăm cu incompetenţa şi cu tolerenţa incompetenţei în administraţia publică”, a declarat Ramona Ioana Bruynseels, la Antena 3.

Nicușor Dan, incompatibil pentru funcția de primar

La rândul lor, oamenii din Capitală consideră că Nicuşor Dan nu are calităţile necesare pentru a ocupa funcţia de primar.

“Am ajuns pe mâna unor oameni complet nepregătiţi. Nu au absolut nimic cu ţara. Ei trăiesc în alte lumi, pentru bine lor, nu al nostru”, a spus o femeie.

Totodată, oamenii îi reproştează primarului Capitalei că nu este un bun gospodar şi sunt nemulţumiţi de aglomeraţia din trafic, parcările insuficiente, parcurile în paragină, poluare foarte mare.

Acţiunea de strângere de semnături a demarat în luna iunie şi până în prezent pe listă s-au înscris aproape 30.000 de bucureşteni.