NNDKP intră pe piaţa de avocatură din Cluj

NNDKP va oferi la biroul din Cluj-Napoca servicii de avocatură în domenii precum litigii, insolvenţă, drept comercial, dreptul muncii, drept administrativ şi tranzacţii imobiliare.

 

 

Cristina Bidiga este Asociat Senior şi coordonatorul biroului NNDKP din Cluj-Napoca, fiind în acelaşi timp unul dintre avocaţii fondatori ai societăţii de avocaţi Cionca Bidiga Godîncă. Bidiga are 10 ani experienţă în avocatură, este licenţiată a Facultăţii de Drept a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca şi a urmat mai multe stagii de pregătire în drept şi politici europene atât în ţară, cât şi în străinătate.

 

Simona Neagu va fi coordonatorul din partea partenerilor NNDKP, al biroului din Cluj. Neagu este Partener în departamentul de Litigii al firmei de avocatură de business NNDKP şi reprezintă clienţii în litigii de drept civil, comercial, drept bancar, drept societar, procedura insolvenţei, dreptul muncii şi drept administrativ. Simona Neagu reprezintă clienţii în faţa tuturor instanţelor de judecată, inclusiv Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie, precum şi în proceduri de arbitraj intern şi internaţional. Expertiza ei vizează şi negocierea contractelor FIDIC, inclusiv pentru proiecte de infrastructură. Simona Neagu este licenţiată a Facultăţii de Drept a Universităţii Babeş Bolyai din Cluj-Napoca şi a urmat cursurile Institutului Naţional al Magistraturii.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed