x


 • EUR
  4.5988
  USD
  3.9154
 • 14° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  35 km/h
  Umiditate

  97%
  Presiune

  33695 hPa
string(7) "telecom"

Noul pariu Nokia. Prima gamă de smartphone-uri a ajuns în România

Obiectivul HMD Global, compania care se află în prezent în spatele brandului Nokia, este ca este ca în următorii trei-patru ani să ajungă în topul producătorilor de telefoane mobile Android.

Author: Mihai Voican | Sursa: Capital.ro | Publicat: 07.06.2017, 16:13 | Actualizat: 07.06.2017, 16:14

“Vrem să obersvăm cum vor interacţiona clienţii cu brandul. În România brandul este în continuare cunoscut şi puternic. România a fost o piaţă cheie pentru Nokia în trecut”, a declarat Alberto Matrone, vicepreşedinte HMD Global pentru Europa de Est.

 

„Anul 2017 este unul de învăţare pentru noi, iar focusul este pe consumatori. Cererea pentru noile terminale este mare, peste aşteptările noastre. Telefoanele sunt produse în China. Avem un  parteneriat cu Foxconn. În ceea ce priveşte sistemul de operare, acesta va fi Android pur. Acest lucru înseamnă că este întotdeauna actualizat şi sigur deoarece primeşte cele mai noi actualizări de securitate. Când este disponibilă o nouă versiune Android aceasta merge automat către toate telefoanele noastre din portofoliu”, a adăugat Matrone.

 

Cât despre viitoarele terminale, Matrone a declarat: “Avem un centru de cercetare foarte puternic, iar oamenii lucrează zi şi noapte. Când zic că vrem ca în următori trei patru ani unul dintre jucătorii de top este clar că trebuie să fim prezenţi în toate categoriile de preţ. Nokia 3, 5 şi 6 nu sunt singurele terminale pe care vor fi pe piaţă anul acesta, vor urma şi altele”, a mai spus Matrone.

 

Nokia 6, Nokia 5 şi Nokia 3 sunt disponibile în România

 

HMD Global, compania care găzduieşte telefoanele Nokia, anunţă disponibilitatea primei game de smartphone-uri Nokia – incluzând Nokia 3, Nokia 5 şi Nokia 6 – la partenerii din România. Lansate cu puţin timp în urmă în acest an la Mobile World Congress din Barcelona, dispozitivele combină finisaje superioare, design distinct şi caracteristici puternice de divertisment, ceea ce asigură o experienţă Android pură şi oferă utilizatorilor posibilitatea de a-şi folosi telefonul în stilul lor.

 

 

Citește mai departe în CAPITAL.