O cântăreață româncă escrocată cu 10.500 de dolari! Păcălită că va obține o presupusă moștenire de milioane în Filipine. A ajuns și la Manila!

Solista de muzică populară Denisa Paliță a crezut că viața i se va schimba radical după ce a fost anunțată că este unica moștenitoare a unei averi în Manila, Filipine. Inclusiv a unei mine de aur!

În speranța că se va îmbogăți peste noapte, naiva solistă a virat în conturi diferite, peste 10.000 de dolari după discuții cu o presupusă directoare de bancă din Manila, cea care i-a adus la cunoștință că trebuie să achite taxe pentru a intra în posesia unei treimi din cei 12,5 milioane de dolari.

Mi-a trimis certificatul de depozit, o sumă imensă, te sperie numai când auzi După ce am trimis banii către avocat, am primit acte de la bancă și mi s-a spus că, într-un timp foarte scurt, trebuie să intru în posesia banilor. Că va începe să aibă loc tranzacția către mine, ca moștenitoare directă. Dar mi s-a mai comunicat că mai trebuie să trimit o altă sumă de bani prin care să activez contul. Suma de 7.950 de dolari. Mi s-a părut cam suspect. Dar am trimis”, a spus Denisa Paliță pentru Cancan.ro. ”Banca, sau cine se află în spatele acestei escrocherii, mi-a trimis că-mi blochează tranzacția, transferul. Mi s-a spus că nu poate avea loc pentru că trebuie să plătesc comisionul de 0,01 din moștenire la depozitul bancar… Și mi s-a spus că pentru moștenirea pe care o am trebuie să plătesc în total 18.800 de dolari. Explicațiile au venit așa: comisionul de 0,01 la sută pentru depozitul bancar de 8.800 de dolari și 10.000, datorii avute de unchiul meu. Niște creanțe pe care nu le-a plătit, iar eu nu am acces la bani până nu plătesc cei 18.800 de dolari”, și-a vărsat offul artista.

Cântăreață româncă Denisa Paliță escrocată cu 10.500 de dolari

”Am luat biletele, dus-întors, încă 3.000 de euro, și am plecat la drum cu 10.000 de euro bani gheață. Bani pe care i-am împrumutat de la prietena mea, care a făcut credit special pentru mine.Și am aterizat în Filipine! O mașină specială a venit și ne-a dus la hotelul unde făcuserăm rezervările. Am primit mesaj: hai, prietena mea, nu ai trimis banii? Și eu i-am scris: da, prietena mea, pe mâine, cu bine! Nu se aștepta să ajung acolo. A doua zi ne-am dus direct la PNB, o filială care ne-a ieșit în față. Am ajuns la ghișeu, am prezentat actele. Am fost întrebată de unde le am. Am zis că de la avocați. Mi-au făcut copii după acele acte, certificat de deces, de moștenitor… Mi s-a zis că nu pot fi ajutată. Am plecat de acolo, m-am dus la sediul central al băncii. În buricul Manilei. Am ajuns și acolo. Și m-am dus la ghișeu. Am aflat că nu există niciun depozit, că eu nu exist în acel cont, că nu există nicio dată de-a mea, nimic real nu este acolo. M-au trimis către Ambasada României”, povestește Denisa Paliță.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed