O femeie din Iran s-a aruncat de la etajul 11 al unui bloc din sectorul 6

O femeie în vârstă de 31 de ani, născută în Iran, s-a aruncat de la etajul 11 al unui bloc din sectorul 6 al Capitalei, potrivit unor surse judiciare.

Femeia s-a aruncat de la etajul 11, de pe un bloc din incinta complexului Exigent, situat pe Bulevardul Timșoara, din Sectorul 6.

„La data de 8 aprilie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 22 Poliție au fost sesizați, prin sistem 112, cu privire la faptul că o persoană s-ar fi precipitat de la etajul unui bloc, din Sectorul 6.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, precum și un echipaj de prim ajutor, care a constatat decesul persoanei în cauză, în vârstă de 31 ani.

Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. De asemenea, trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, a transmis Poliția Capitalei.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed