O femeie, în timpul vizitei lui Iohannis la spitalul Floreasca: „Suntem umiliţi şi daţi afară din spital? Pentru ce? Ca să aştept să vină Iohannis şi mama sta de la 11.00 să aştepte salvarea să o ducă acasă?”

O femeie şi-a strigat nemulţumirea, marţi, în faţa Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca, după vizita preşedintelui Klaus Iohannis care a mers să vadă victimele incendiului de la Crevedia.

„Suntem umiliţi şi daţi afară din spital? Pentru ce? Ca să aştept să vină Iohannis şi mama sta de la 11.00 să aştepte salvarea să o ducă acasă? Nu m-aţi lăsat cu o pereche de pampers să-i aduc să o schimbe şi voi îl aplaudaţi pe Iohannis? Ruşine poporului român, ruşine toleranţei, ruşine vouă că staţi în tăcere şi acceptaţi voi această umilinţă. Nu faceţi nimic pentru noi şi generaţiile viitoare. Doar sunteţi martori tăcuţi. Ruşine poporului român!”, a afirmat o femeie care se afla la intrarea în Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Aceasta a precizat că medicii din spital sunt străluciţi, dar lucrează în condiţii grele, la temperaturi de peste 40 de grade, pentru că nu merge sistemul de ventilaţie. Întrebată ce mesaj are pentru preşedintele Iohannis, aceasta a spus: ”Să stea două zile în salon unde a stat mama, asta îi doresc.”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed