O nouă lovitură pentru Google: Yahoo recrutează numărul 2 în companie de la cel mai mare rival

Marissa Mayer, anterior vicepreşedinte tot la Google, a devenit în iulie director general (CEO) la Yahoo.

 

De Castro se va alătura Google până la 22 ianuarie sau imediat ce îşi încheie obligaţiile faţă de Google. Noul număr 2 în companie va răspunde direct în faţa directorului general, Marissa Mayer, cu care a mai lucrat la Google.

 

„Experienţa în publicitate online şi succesul în structurarea şi dimensionarea organizaţiilor globale îl fac alegerea potrivită pentru Yahoo, în contextul propulsării afacerii în următoarea fază de creştere”, a spus Mayer.

 

De Castro a deţinut cel mai recent postul de vicepreşedinte la Google Partner Business Solutions, unde a fost responsabil de platforme de publicitate şi servicii pentru parteneri, precum cei de pe segmentul de retail.

 

Pachetul financiar pentru directorul adus de la Google va costa scump Yahoo, scrie MarketWatch. Pachetul, în mare parte format din acţiuni care se acordă în funcţie de performanţe, are o valoare de circa 57 milioane de dolari pentru următorii patru ani. De asemenea, de Castro poate câştiga anul următor o primă care se ridică la 90% din salariul de bază, de 600.000 de dolari.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed