AcasăExterneO televiziune rusă se minunează de condițiile în care sunt ținuți recruții:...

O televiziune rusă se minunează de condițiile în care sunt ținuți recruții: „Extraterestrul trăiește acolo, nici măcar nu-l putem ucide”

Inclusiv realizatorii unui reportaj video difuzat de o televiziune rusească par consternați de condițiile în care sunt ținuți recruții mobilizați pentru războiul din Ucraina, aceștia filmând condițiile insalubre din interiorul cazarmei în care au fost repartizați.

„Salteaua asta este o ‘plăcere’ pură. Poate că ar fi fost mai bine să pună corturi pe câmp, măcar ne-am putea obișnui cu aia. Ce frumusețe. Mucegai”, afirmă recrutul care prezintă cazarma, un altul putând fi auzit izbucnind în râs.

„Extraterestrul trăiește acolo”, afirmă recrutul arătând înspre o aerisire într-o aparentă referință la populara serie de filme horror Alien. „Nici măcar nu-l putem ucide, nu avem puști”, glumește militarul.

„Comandantule-șef, personalul nu are arme”, afirmă acesta.

„Această înregistrare video ne-a fost trimisă de [bărbații] mobilizați în Regimentul 423 de Infanterie Motorizată al Diviziei Kantemirovskaia. 350 de oameni au fost împrăștiați în cele două etaje ale cazarmei de urgență. Instalații disfuncționale, frig, o alarmă de incendiu stricată, condiții insalubre”, afirmă naratorul reportajului video transmis de televiziunea rusă.

Recruții ruși spun că oficialii militari ar trebui împușcați

„Chiar dacă soldații aveau dorința de a lupta, aceasta a dispărut rapid. Li s-a dat o uniformă nouă, este frig. Nu li se permite să le poarte pe ale lor, deși mulți dintre ei și le-au cumpărat pe cont propriu. S-a promis că vor primi veste antiglonț înainte să fie trimiși pe front dar nimeni nu mai crede acum comandamentul unității de elită”, mai spune acesta în timp ce filmarea continuă să arate condițiile execrabile în care sunt ținuți recruții ruși.

Reportajul revine apoi la afirmațiile militarilor încorporați după ce președintele Vladimir Putin a decretat mobilizarea parțială în data de 21 septembrie:

„Suvorov și Kutuzov (n.r. doi comandanți ruși) ar fi trebuit împușcați pentru asta, ticăloșii care au furat toate astea. Un ticălos a dus totul la conacul său”.

Recrutul care a filmat înregistrarea afirmă apoi că doar două chiuvete sunt funcționale în condițiile în care 200 de bărbați se află la cazarmă și arată dușurile pe care le au la dispoziție aceștia.

„Te poți spăla doar la fund”, conchide el râzând.

Noua înregistrare a apărut pe rețelele de socializare la doar o zi după ce alta arată cum alți recruți ruși se distrează de calitatea proastă a armelor pe care le-au primit.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.