AcasăActualitatePandemia NU s-a terminat: ”Veți avea mâinile pătate de sânge”

Pandemia NU s-a terminat: ”Veți avea mâinile pătate de sânge”

Semnal de alarmă de la OMS. Un oficial înalt a transmis un avertisment țărilor bogate.

„Veți avea mâinile pătate de sânge dacă renunțați la lupta împotriva COVID”, a spus acesta.

Dacă națiunile bogate consideră că pandemia s-a încheiat, ar trebui să ajute țările sărace, a declarat pentru Reuters un înalt oficial al Organizației Mondiale a Sănătății.

Consilierul principal al OMS, Bruce Aylward, a avertizat că națiunile mai bogate nu trebuie să facă un pas în spate în abordarea COVID ca problemă globală acum, în fața viitoarelor valuri potențiale de infecție.

În ultimele săptămâni, directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat că se întrevede sfârșitul pandemiei, iar președintele SUA, Joe Biden, a declarat că pandemia s-a încheiat.

“Când îi aud spunând: , mă gândesc: “, a spus Aylward.

Aylward a declarat că grupul pe care îl coordonează, care se concentrează pe accesul echitabil la vaccinurile, tratamentele și testele COVID-19 în întreaga lume, nu este încă pregătit să iasă din faza de urgență a pandemiei și că țările trebuie să fie pregătite și să aibă tratamente pentru orice valuri viitoare de infecție.

“Dacă vă culcați acum și acest val ne lovește peste trei luni… Veți avea mâinile pătate de sânge “, a spus el.

El a subliniat, de asemenea, că Biden a avut dreptate pe plan intern, deoarece Statele Unite au un acces bun la toate mijloacele COVID. De asemenea, nu și-a redus angajamentul global de a lupta împotriva COVID, a adăugat el.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.