Partidul fondat de Dan Voiculescu strânge semnături pentru confiscarea averilor ilicite

Partidul Umanist Social Liberal, fondat de Dan Voiculescu, anunță, într-un comunicat, continuarea acțiunii de strângere de semnături pentru confiscarea averilor ilicite și ”invită toți oamenii care doresc să semneze și să se alature inițiativei ,maine, 23.09.2022, la sediul din Piața Presei Libere nr.1, corp D1, etaj 8”.

Voiculescu a fost condamnat în august 2014 în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare (ICA) la 10 ani de închisoare, din care a executat 3. Din prejudiciul stabilit de instanță, care se ridică în total la peste 80 de milioane de euro, statul recuperase anul trecut puțin peste 18 milioane de euro.

Dan Voiculescu a ieșit din penitenciar după 3 ani de detenție, în iulie 2017, întucât avea peste 60 de ani și a executat doar o treime din pedeapsă. De notat că, deși statul trebuie să recupereze bani de la Dan Voiculescu, iar Antena Group este condamnată penal, trustul de presă fondat de acesta, dar deținut formal de fiicele sale, a primit 3 milioane de euro de la stat în pandemie.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri