AcasăGeneralPasiunea ascunsă a industriașului Ștefan Vuza! Trei mall-uri se bat pe ideea...

Pasiunea ascunsă a industriașului Ștefan Vuza! Trei mall-uri se bat pe ideea sa FOTO

Industriașul Ștefan Vuza, președintele și CEO Chimcomplex, susține că trei mall-uri i-au propus să expună colecția sa spectaculoasă de Lego, ”cea mai mare din lume”. Acesta spune că pregătește un concept ce presupune închirierea unui spațiu într-un mall din București pentru expunerea pe o suprafață de 5.000 de mp întreaga colecție. Spațiul ar urma să fie completat cu 20 de camere în care cei pasionați, copii și adulți, vor putea reconstruit modelul luat din expoziție.

A început de la 19 ani

”Sunt colecționar de Lego. Am început acum 19 ani și în timp am construit cea mai mare colecție privată de Lego din lume fără ca acesta să fi fost scopul inițial! Ca antreprenor când nu găseam soluții la problemele mele curente, mă retrăgeam în sălile de Lego și construiam, de multe ori fără harta. Lego te ajută exponențial în creativitate, este foarte bun pentru gândirea pe mai multe planuri simultane și pentru mine a reprezentat “odihnă activă”!”
În fotografii se văd 4 tematici din cele 12: City Lego, Star Wars Lego, Creator Lego și Technic Lego. Colecția completă este compusă din încă 8 teme cu 4.520 de modele, la care am lucrat personal 95% și care se desfășoară pe o suprafață de 3.200 de metri pătrați.
Voi ce mai colecționați?” a scris Vuza pe Linkedin.

Expoziție pe 5.000 mp

Întrebat de un utilizator de ce nu transformă spațiul într-un muzeu, Vuza a dezvăluit că a există trei mall-uri care se bat pe ideea sa: ”Am lucrat la un concept inovativ care începe de la a închiria un spațiu într-un Mall din Bucuresti pentru a expune pe 5000 mp întreaga colectie iar în jurul ei vor fi 20 de camere în care fiecare copil sau adult vor putea re-construi după ce vor lua din expoziție ceea ce ii place (casa, mașină, castel, etc).
Apoi odată ce re-constructia va fi finalizată o va reașeza în City pentru ca la vizita următoare sa preia un alt joc…pana le finalizeaza pe toate….ii va trebui 5 ani la un program de 7 jocuri pe săptămână!!!
Accesul la expoziție va fi gratis dar în camerele de re-construcție NU, pentru ca trebuie plătită totuși chiria…. însă am calculat ca pentru a face (demonta și remonta) o cutie de lego, ar costa intre 3 și 7 lei ….ceea ce este un preț foarte atractiv în comparație cu cel al unei cutii noi!
Închei prin a preciza ca acest concept are la baza emoția atinsa pe cand proprietatea care trebuie de aceasta data sa fie impartita cu alți jucatori, este abia pe locul 4 în scorul preferințelor și deci avem sustenabilitate!
Doar compania Lego va suferi un pic, pentru ca nu va mai vinde cutii, însă am și aici un concept ce rămâne discret. Iar acum se bat 3 Mall-uri pe ideea mea…va tin la curent!”

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.