AcasăMoney&PeoplePaula Seling și Cristi Faur se pregătesc să devină doctori. Dar în...

Paula Seling și Cristi Faur se pregătesc să devină doctori. Dar în muzică!

Paula Seling și Cristi Faur au absolvit studii universitare de masterat la Conservatorul din București și s-au înscris la studii de doctorat.

Cei doi populari artiști – Paula (41 ani) și Cristi (49 ani) – au fost colegi de bancă din prima zi de facultate, adică în urmă cu șapte ani, când au ales să redevină studenți, de acestă data la Universitatea Națională de Muzică București.

Soliștii se vor pregăti încă doi ani în cadrul aceleiași instituții de învățământ superior pentru a deveni doctori, dar în arte muzicale.

”Cât am fost la master, îmi puteați spune doar maestre. Însă după doctorat se schimbă treaba. Împreună cu Paula Seling m-am înscris la Universitatea Națională de Muzică și cred că tot  împreună vom ieși împreună la pensie de aici”,  glumește compozitorul a zeci de succese muzicale și cu cele mai multe reușite la Eurovision.

Solistă polivalentă, care cântă de la muzică tradițională până la blues, Paula și-a făcut studiile universitare de masterat în ”jazz și alte culture muzicale” iar Cristi Faur în compoziție.

În toți acești ani artiștii au încercat să nu lipsească din lumea muzicală, Faur fiind și dirijor al primului teatru de revistă al țării, Constantin Tănase. Zilele trecute, cei doi artiști au fost vedetele petrecerii petrecerii dată ”în avans” cu ocazia Zilei Independenței”, la Ambasada Statelor Unite din București.

cristi-faur -paula-seling-conservator

Ultimele Articole