Ponta: Am discutat ieri cu Băsescu despre acordul cu FMI, nu ne-am certat deloc

„Am discutat ieri (n.r. joi) cu domnia sa, înainte de emisiunea de la Digi 24. (…) Nu ne-am certat deloc, am avut o discuţie foarte bună, am discutat despre lucruri importante, acordul cu FMI, pentru că ieri am trimis scrisoarea către Comisie. Dvs. credeţi că nu discutăm? Discutăm. Ne-am văzut, am discutat despre acordul cu FMI”, a spus primul ministru, la Palatul Parlamentului, după ce a participat la o întâlnire cu delegaţia Comisiei de la Veneţia.

 

El a menţionat că a trebuit să discute cu preşedintele despre decizia încheierii unui nou acord cu FMI şi CE.

 

Totodată, Ponta consideră că nu a fost încălcat pactul de coabitare. „Ce, mi-a făcut ceva la Guvern? Dânsul poate să spună ce vrea la televizor. Şi dacă spune, ce se întâmplă? Nu se întâmplă nimic. (…) Nu ne certăm, pentru că pe mine nu mă interesează ce spune dânsul. (…) Dacă nu are treabă dânsul stă pe la televizor. Eu am foarte multă treabă”, a arătat Ponta.

 

Premierul a mai precizat că nu s-a simţit atacat prin declaraţii făcute de preşedintele Traian Băsescu.

 

„Îl înţeleg pe domnul preşedinte, dânsul e trecutul şi, atunci, ca orice om din trecut, normal că îi e mai greu să accepte că şi în Europa şi în Asia şi în restul lumii oamenii vorbesc. Nu m-a întrebat nimeni de domnul Băsescu, să fiu foarte sincer, pe nicăieri. (…) E om liber, e o ţară liberă, poate să declare ce vrea”, a conchis primul-ministru.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed