”Populăroșii” noștri își plimbă cojoacele în limuzine de sute de mii de euro. Vlăduța Lupău, când cu Porsche, când cu Mercedes G550

Cântă despre căruțe și locuri rustice, dar când se află pe șosele preferă caii, mai exact caii putere. Ei bine, ”populăroșii” noștri își plimbă cojoacele și opincile în limuzine parcă scose de la salonul auto, de multe zeci de mii de euro.

De departe Ionuț Dolănescu este cel mai american solist de muzică populară de la noi. Și cetățean american (la modul propriu), dar și mândru român, fiul marelui Ion Dolănescu își asortează brâul de ”mândru flăcău în sat” cu tapițeria de piele a unui imens Hummer 2, lat cam cât sunt o mare parte din străzile Bucureștiului. Ionuț mai are în garaj un Mercedes GL, dar și un Mercedes  în USA, ”de vară”, pentru însoritele zile din Orlando, Florida, unde locuiește jumătate din an. În total, automobile de peste 140.000 euro.

Olteanul Constantin Enceanu își plimbă repertoriul prin praful satului românesc cu un Mercedes S Classe de doar …55.000 euro. Dovadă că tot trage pe drumuri de țară, în urmă cu doi ani a lovit un porc mistreț.

 

Lupu Rednic este unul dintre cei mai avuți cântăreți bugetari, având în vedere că, din salariul de comisar șef de poliție și cel de șef al Ansamblului ”Ciocârlia” și-a permis un BMW X6. Când coboară din luxosul său SUV cu clopul pe cap, la concerte, majoritatea îl admiră și  și-ar dori să aibă meseria sa. Tot un BMW X6 luat din doinit și horit conduce și bucovineanca Viorica Macovei. Prețul unui astfel de SUV pleacă de la 65.000 euro.

De când s-a măritat cu fotbalistul Adrian Rus, Vlăduța Lupău și-a altoit și garajul său cu cel al prospătului său soț. În fucție de starea vremii, fumoasa maramureșeancă jonglează cu un Porsche Chayenne și un Mercedes G550, bijuterii pe patru roți în valoare cumulată de peste 150.000 euro.

Frumoasa solistă bănățeancă Nicoleta Delinescu nu ține cont de părerea colegelor din conservatoarea breaslă a muzicii populare când vine vorba de imagine. Din care face parte și ținuta sa de pe șosele, pe care o completeză cu un arătos Audi A7 roșu ca focul, care costă circa 50.000 euro.

Angela Rusu se mândrește cu o limuzină de star, confortabilă, nu mai bună pentru odihna sa la drumuri lungi. Este vorba de un Mercedes S Classe, care a costat nu mai puțin de 120.000 euro.

Petrică Mâțu Stoian conduce un luxos Mercedes ML de circa 50.000 euro. Mai mereu îmbrăcat în costum popular la volan, solistul mai scapă ochelari de firmă chiar dacă accesoriile nu se pupă cu ia populară.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed